Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Home » Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

VERZENDEN
Levering op adres in Nederland
Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan € 50,00 wordt € 5.00 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend.
Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden.

Levering op zaterdag in Nederland
Voor bestellingen die binnen Nederland bezorgd kunnen worden bieden wij ook de mogelijkheid om deze op zaterdag te laten bezorgen. Voor deze extra service betaalt u niets extra.

Levering op adres in Belgie
Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan € 50,00 wordt € 10,00 (incl. B.T.W.) verzendkosten berekend.
Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden.

Verzendingen vinden plaats via TransMission.

Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst en betaald met Ideal kunnen vaak dezelfde werkdag nog verzonden worden.
Als uw goederen zijn ingepakt ontvangt u automatisch een e-mail met de berichtgeving dat uw bestelling is aangeboden aan onze koerier. De eerst volgende ochtend ontvangt u een e-mail met een geplande levertijd van uw bestelling. Zo weet u hoe laat de chauffeur ongeveer uw bestelling zal aanbieden. Uiteraard zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor het geplande tijdstip niet gehaald kan worden.

 

Als u niet thuis bent op het afleveradres
Mocht u niet thuis op het moment van afleveren en u heeft geen instructies opgegeven bij het bestellen, ontvangt u een kaart in de bus en een e-mailbericht. U heeft dan de keuze om een nieuw aflevermoment te kiezen of de bestelling af te halen bij een van de depots.

AFHALEN EN BETALEN
Wij bieden ook de mogelijkheid om online te bestellen en uw bestelling af te halen in onze vestiging te Dordrecht. Dit kunt u tijdens het afronden van uw bestelling aangeven. Zodra wij uw bestelling klaar hebben staan nemen wij per mail of telefoon contact met u op. U kunt uw bestelling bij het plaatsen betalen via iDeal, of u kunt bij afhalen uw bestelling contant of per pin afrekenen.
RETOURNEREN
De naar u geleverde goederen kunt u aan ons retourneren naar onderstaand adres. De betreffende goederen dienen zich in dezelfde staat te bevinden als bij aflevering.  Goederen die op maat, kleur e.d. zijn gemaakt of snel kunnen verouderen nemen wij niet retour. De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te geschieden. Gelieve de factuur toe te voegen en de producten aan te merken die u retour stuurt. Na een correcte retourontvangst zullen wij uw betaald bedrag binnen 14 dagen aan u over maken.

Voor het retourneren van de goederen, gaarne eerst even kontakt met ons opnemen.

NKC HARJON BV
Fahrenheitstraat 5
3316 AG  Dordrecht
Nederland