Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Polyesterhars kopen

Home » Polyesterhars kopen

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Als u polyesterhars of giethars komt kopen bij Harjon Polyester gaat u voor een voordelige twee componenten kunsthars die geschikt is voor diverse toepassingen. Denk daarbij het maken van vormstukken, uitvoeren van reparaties en het aanleggen vijvers en zwembaden. Voor welke toepassing u ook polysterhars wilt kopen, u kiest altijd voor een sterk en waterdicht materiaal.

Polyesterhars of giethars kopen voor verschillende toepassingen

Er zijn tal van mogelijkheden waarom u kiest om polyesterhars te kopen. Denk daarbij aan het dichten van gaten in boten, het aanbrengen van bekleding en zelfs het maken van carnavalswagens. Polyester lamineerharsen worden meestal gebruikt met een glasbewapening (glasvezelmat, glasroving en gasweefsel). Ze kunnen ook worden gemengd met gehakte glasvezels om bijvoorbeeld een lijm of reparatiepasta te maken.

Polyester voor verschillende ondergronden kopen

Bestaande ondergronden van hout, polyurethaanschuim, beton en gips kunnen worden bekleed met een glasbewapening in combinatie met een polyesterhars om de sterkte, slijtvastheid en stijfheid te verhogen of om de oppervlakte vloeistofdicht te maken. Handig als u uw boot wilt onderhouden of er zeker van wilt zijn dat het water in uw zwembad blijft. Om die reden komt u polyester kopen.

Waterdicht materiaal

Voor het waterdicht en netjes (gekleurd) afwerken van een polyesterlaminaat vindt u bij ons een hoogwaardige ISO-topcoat polyesterhars. Deze is zowel transparant als in iedere RAL-kleur leverbaar. De polyester giethars is volledig glashelder en eenvoudig te verwerken. Deze hars kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals het ingieten van kwetsbare objecten, het maken van kunstvoorwerpen, sieraden en modelbouw.

Polyester FLEX BS

Het Polyester FLEXICOAT BS-systeem heeft een aangepast versneller- en hardersysteem om ook bij minder goede weersomstandigheden te kunnen werken. Bij wisselende temperatuur- en vochtigheidscondities is er een betere doorharding, minder verdamping van styreen en geen onnodig kwaliteitsverlies.

Kom uw polyesterhars online of in de winkel kopen

Voor iedere toepassingen vindt u bij ons een geschikte hars die aansluit bij uw werkzaamheden. Mocht u twijfelen over wat u precies nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 078 – 6139089. Kom u polyester giethars online of in de winkel kopen en ga voor een sterk en kwalitatief materiaal.

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Heeft u iets niet kunnen vinden of wilt u persoonlijk advies?

Druk dan op de knop hiernaast!