Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Polyester online

Home » Polyester online

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Polyester online kopen? Dan moet u zeker bij Harjon Polyester zijn! Bij ons vindt u precies de harssoorten waarmee u eenvoudig uw materiaal verstevigt en waterdicht maakt. Repareer of creëer het resultaat dat u voor ogen heeft en schaf uw polyester online bij ons aan als u op zoek bent naar kwaliteit en een ijzersterk eindproduct.

Maak het uzelf gemakkelijk en koop uw polyester voor iedere toepassing online

Naar wat voor soort polyester u ook op zoekt bent, online vindt u precies de varianten die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Gebruik polyesterhars voor het bekleden van uw boot of kies voor een giethars als u zelf bijzondere en creatieve kunstvoorwerpen, sieraden of modelbouwvoertuigen wilt maken. Maak het uzelf nóg gemakkelijk door het polyester dat u nodig heeft online in onze webshop te bestellen. Bestelt u voor meer dan € 50 euro? Dan is de verzending zelfs gratis!

Vandaag besteld? Dan wordt u bestellen vaak dezelfde dag nog verzonden!

Wat het grote voordeel is als u polyester online bestelt? Het gemak en de snelheid. Bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst zijn komen in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar u toe. Gebruik de hars op de manier waarop het u van dienst kan zijn en bekijk online ons grote aanbod aan polyester. Heeft u nog vragen over het gebruik van het materiaal of ben u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 – 6139089.

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Heeft u iets niet kunnen vinden of wilt u persoonlijk advies?

Druk dan op de knop hiernaast!