Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Home » Mallen maken van rubber

Mallen maken van rubber

Mallen kunnen van heel veel materialen gemaakt worden, maar vooral voor de niet al te grote stukken zijn mallen van rubber het meest voor de hand liggend. De mallen worden flexibel en zelflossend en zijn geschikt voor het gieten van heel veel materialen zoals polyesterhars, epoxyhars, polyurethaan-giethars, gips, beton, was enz. Van bijna alle denkbeeldige voorwerpen kan een mal gemaakt worden. De rubber neemt alle detail heel goed over. Vooral de Siliconenrubber is heel erg precies.

De mallen zijn afhankelijk van o.a. het te gieten materiaal vele keren te hergebruiken. De rubbers worden ook gebruikt om enkel een zelflossend laagje op bijvoorbeeld een gipsen mal aan te brengen.

Wij leveren uit voorraad 4 soorten gietrubbers:

  1. Siliconenrubber 620/TL95 met verharder T58
  2. Transparante Siliconenrubber 620/TL85
  3. Latex Rubber 625/LP50
  4. Gelflex smeltrubber 630/TL40 (leverbaar in 2 hardheden)

Voor verdere informatie over de genoemde producten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab “Handleidingen”.  
 
De in onze documentaties – handleidingen – beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde producten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde product voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.