Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Home » Isoleren en opvullen van ruimtes

Isoleren en opvullen van ruimtes

Hier vindt u een beschrijving over het isoleren en opvullen van ruimtes met vloeibare 2 componenten  polyurethaanschuim. Dit product kunt u o.a. via deze webwinkel bestellen.

Voor het ter plaatse isoleren en/of opvullen van ruimtes van boten, dubbele bodems, tanks, leidingen, het vullen van panelen, spouwmuurisolatie en het volschuimen van complexe objecten kunt u onze vloeibare 2 componenten polyurethaanschuim 600/150 gebruiken.

Dit systeem kan ook gebruikt worden voor het maken van mallen en artistieke creaties. Dit schuim is gemakkelijk te snijden, schuren en modelleren, zodat de meest ingewikkelde vormen gemaakt kunnen worden.

Voor verdere informatie over de genoemde producten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab “Handleidingen”.  

De in onze documentaties – handleidingen – beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde producten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde product voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.