Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Giethars kopen

Home » Giethars kopen

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Kom giethars bij Harjon Polyester kopen en creëer een bijzonder effect. Of u nu sieraden, tafels of foto’s wilt bewerken, dankzij ons doorzichtig giethars vereeuwigt u uw materiaal op een prachtige manier. Het sterke materiaal is een perfect opvulmiddel en is zelfs te gebruiken om insecten of andere dieren in een mal te gieten. Wilt u een aandenken of mooie herinneringen nog meer bijzonderd maken? Kom dan giethars kopen en ga voor een hard en doorzichtig resultaat.

Kom giethars kopen en geef uw voorwerpen het eeuwig leven

Heeft u bepaalde objecten waar u veel waarde aan hecht? Kom dan giethars bij ons kopen en geef uw waardvolle spullen het eeuwige leven. Heeft u unieke foto’s waar u een tafelblad van wilt maken, een bijzonder insect die u in een perfecte staat wilt bewaren of gaat u voor een ring waar u een klavertje vier in wilt verwerken? Wanneer u giethars komt kopen, heeft u binnen een handomdraai het materiaal dat u voor ogen heeft.

De verschillende soorten hars die passen bij uw toepassing

Weet u nog niet precies welke hars u moet kopen voor uw toepassing? Harjon Polyester geeft u graag een overzicht van de wijze waarop u het best hars kunt gebruiken:

  • Epoxy giethars: zowel voor decoratie als industriële toepassingen uitermate geschikt. Decoratief is epoxy giethars te gebruiken voor sieraden, schilderijen en tafelbladen. Giet een klavertje vier in een ring, maak een tafelblad met foto’s of bescherm schilderijen. Een laagje giethars eroverheen en u heeft een prachtig en doorzichtig resultaat. Het materiaal is uv-bestendig.
  • Polyester giethars: glashelder, ideaal voor het ingieten van insecten, kleine dieren, gedroogde bloemen, het maken van beeldjes of ornamenten. Dit materiaal hard snel uit en is uv-bestendig.
  • Polyurethaan giethars: flexibel, overschilderbaar, snelle doorharing en geringe krimp. Ideaal voor elektronica, hobby en modelbouw. Eenvoudig te bewerken.

Kom uw giethars online of in de winkel kopen

Heeft u de hars gevonden die aansluit bij uw toepassingen? Kom dan uw giethars in onze webshop kopen of kom van maandag tot en met vrijdag langs in onze winkel in Dordrecht. Heeft u nog vragen over de verschillende toepassingen van giethars of bent u op zoek naar meer informatie? Bel dan 078 – 6139089 en neem contact met ons op.

Bestellen op rekening

Gratis bezorging vanaf 50,-

Voor 13 uur besteld morgen in huis!

Bekijk het gehele assortiment

Heeft u iets niet kunnen vinden of wilt u persoonlijk advies?

Druk dan op de knop hiernaast!