Heeft u een vraag?

Gratis advies
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Bestelling op rekening Vanaf €50,- GRATIS verzending Gratis advies!

Home » Epoxyhars

Epoxyhars

Wilt u epoxy bestellen voor tal van toepassingen? Dan gaat u voor sterk en hoogwaardig materiaal van Harjon Polyester. Epoxyhars is een hoogwaardige, heldere, sterke en slijtvaste kunsthars die u zowel online kunt bestellen als in onze winkel kunt kopen. Een voordeel van het materiaal is dat het niet of nauwelijks krimpt bij uitharding waardoor het niet kromtrekt. Verstevig, bekleed en creëer sterk en waterdicht materiaal en kom eenvoudig epoxy bij de specialist bestellen.

Epoxy bestellen voor vloeren, siergrindvloeren en jachtbouw

Epoxyhars hecht zonder een hechtprimer op praktisch iedere ondergrond, maar tast deze niet aan (zelfs polystyreen wordt niet aangetast). Het is oplosmiddelvrij en daardoor milieuvriendelijker dan andere harsen. Epoxy komt u bij ons bestellen omdat  het een lange levensduur heeft, waterdicht is en geen last van osmose heeft. Epoxyhars is een veelzijdige hars voor uiteenlopende doeleinden. Zo worden epoxyharsen gebruikt voor vloeren, jachtbouw, tafelbladen, ingietingen, barbladen, siergrindvloeren, verlijmingen van hout, bekledingen en nog veel meer.

De voordelen wanneer u epoxyhars online of in de winkel komt kopen

Wilt u epoxyhars online bestellen of wilt u het materiaal in de winkel kopen? Voor welke optie u ook kiest, wanneer u epoxy komt bestellen, weet u zeker dat u voor een onverwoestbaar resultaat gaat. Epoxyvloeren zijn door hun slijtvastheid en hoge chemische en mechanische belastbaarheid uitstekend geschikt voor toepassing in veeleisende omstandigheden. Een epoxyvloer is de ideale vloer voor industriehallen, werkhallen, magazijnen, garages, opslagruimtes, winkels, maar ook voor thuis. Epoxyvloeren zijn vochtbestendig en vloeistofdicht en bieden buiten deze twee belangrijke voordelen nog meer voordelen:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Bevordert de hygiëne
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Snel belastbaar

Ga voor een luxe uitstraling: combineer epoxyhars met hout

Met de combinatie van epoxyhars en hout, al dan niet samen met een glasweefsel, creëert u een fantastische en luxe uitstraling. Met een heldere epoxyhars blijft de kleur en de structuur van het hout zichtbaar en krijgt het geheel een luxe uitstraling. Een belangrijke reden om een houten boot met een epoxyhars te bewerken, is dat de natuurlijke schoonheid van hout zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de romp te zien is.

Op zoek naar een waterdicht resultaat? Dan doet u er goed aan om epoxy te bestellen

Epoxyhars is uitstekend geschikt om hout mee te conserveren, verlijmen, restaureren of te bekleden met een glasweefsel. Epoxyhars in combinatie met een glasweefsel wordt veelvuldig gebruikt bij het bouwen van houten boten, zoals kajaks, kano’s, zeil- en speedboten. Door het taaie en sterke resultaat wordt deze combinatie ook veel gebruikt bij het bouwen van surfplanken, modelbouw vliegtuigen en ski’s. Iedere gewenste afbeelding of logo kan onder het glasweefsel en de epoxy worden aangebracht. Deze zijn dan niet zomaar meer te verwijderen en geeft uw boot een opvallend en persoonlijk karakter.

Eenvoudig te onderhouden

Het onderhoud van een hout-epoxy combinatie is vrij gemakkelijk. In ieder geval om de 7 tot 10 jaar licht schuren en het geheel van een nieuwe laklaag voorzien. Wilt u amper nog onderhoud hebben? Dan bent u voordelig uit als u online bij ons epoxyhars komt bestellen of langskomt in de winkel om het materiaal te kopen. De voordelen van een hout-epoxy combinatie op een rijtje:

 • Minimaal onderhoud
 • Zeer licht
 • Zeer sterk
 • Goede vaareigenschappen
 • Uitvoering naar eigen idee of ontwerp
 • Onbeperkte levensduur
 • Op maat te maken
 • Oplosmiddelvrij

Waar wacht u nog op? Kom epoxy bij de specialist bestellen

Om wat voor reden u epoxyhars online wilt bestellen of het materiaal in de winkel wilt kopen, u gaat altijd voor een sterk en kwalitatief materiaal. Of u nu op zoek bent naar materiaal voor bootonderhoud of u op zoek bent naar materiaal voor zwembaden, bij ons vindt u precies het materiaal waar u naar op zoek bent. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over de verschillende toepassingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 – 6139089.